dijous, 7 de juny del 2012

Efecte Menéame


La veritat és que mai no haguera esperat assolir tanta repercussió en tan poc de temps. Després d'escriure l'última entrada del blog vaig enviar-la a Menéame perquè pensava que el que havia dit podia tindre cert interés. El que no m'imaginava és que anava a arribar a la portada, ni que rebera per ara mil cent vint-i-sis meneos i setanta-nou comentaris, fet que ha comportat que este blog que només havia rebut tres o quatre visites per cada entrada obtinguera més de onze mil visites en un dia, sis centes al dia següent i hui que ja està més calmada la cosa encara en tinga més de vint.
Per això només puc que donar les gràcies a tota la gent que ho ha fet possible. Sobretot tenint en compte que no solen arribar notícies en valencià a la portada de Menéame. A més tota esta quantitat de comentaris ha provocat una retroalimentació brutal que ha fet que millore l'article i vulga puntualitzar algunes coses.

  • El copy-paste em jugà una mala passada i no vaig enllaçar correctament les declaracions de bens i rendes i d'activitats de Carmen Álvarez-Arenas. Ja ho arreglat, gràcies Imperfecta.
  • A les declaracions de bens i activitats, la nostra diputada favorita va cometre diverses faltes d'ortografia. Escriure Hibercaja en lloc de Ibercaja té un passe, ja que és una marca comercial per molt que es obvi que el nom ve d'Ibèria i no d'Hibèria. Leassing ve de l'anglés i com vivim a un país on es demanen idiomes per a ser cambrer però no per a ser polític tampoc hauria de contar massa. Arpobada és una errada d'escriptura que només indica que no dedicà més d'un minut a escriure el document. El que no té nom es escriure inmoviliaro en lloc de inmobiliario. Fixeu-vos en el nivell de polítics que tenim.
  • Demanà una hipoteca de 457800€ a finals de 2007 i li queden per pagar 197128€, el que significa una quota d'aproximadament 4827€ al mes, que és una autèntica animalada que no crec que es puga justificar amb els seus sous de diputada, empresària i viuda (este últim només des de setembre de 2010, i que supose que haurà amortitzat amb els dinerets que es trau de l'empresa bajo manga. 
  • Es filla de Félix Álvarez-Arenas y Pacheco, capità general durant el franquisme. És evident que ser filla d'un militar franquista no et convertix en franquista (de fet inclús ni el seu pare ho era ja que tal vegada fou militar per vocació no per ideals polítics, encara que arribar a un càrrec de tanta importància sense estar compromés amb el règim és difícil) però si que demostra que pertanys a la casta de privilegiats que ha regit este país des de fa generacions. Com a fet curiós la seua boda va merèixer una notícia a lespàgines de societat d'un periòdic tan liberal com l'ABC al 1969.

Per últim he de dir que evidentment m'alegre d'haver obtingut tota esta repercussió i que per molt difícil que siga (per no dir impossible) intentaré que el moment més important d'este blog encara estiga per arribar.

2 comentaris:

  1. El que és una llàstima de l'efecte Menéame és que rarament aporta comentaris a la pàgina on hi ha el contingut original, totes les reaccions, la discussió i el feedback es queden a la pàgina del meneo :S.

    Ah, i no és gaire encertat que diguis en veu alta això de que la notícia l'has enviada tu, a Menéame es condemna el que s'anomena "autobombo". Si amb aquest meneo a portada has guanyat lectors habituals, algú d'ells potser et "menea" un altre article interessant, però no es considera ètic que ho facis tu mateix.

    Jo com a mínim ja m'hi he subscrit i et seguiré un temps. Segueix així!

    ResponElimina
  2. La veritat és que tens raó i Menéame aporta pocs comentaris a la teua pàgina encara que si que et dóna visitants que es poden quedar més d'un post. Amb el que he tingut sort és que al ser Blogger prou potent no ha caigut el blog, que també sol pasar quan arriba a portada.

    Respecte a l'autobombo la veritat és que no sabia res, no ho tornaré a fer :-(

    ResponElimina