divendres, 14 de setembre del 2012

María José Catalá, mentirosa.

La consellera mentirosa

Ja és oficial. Per molt que la consellera fera unes declaracions en les que intentava enganyar i manipular a l'opinió pública per a no parèixer la responsable de la destrucció del sistema educatiu públic valencià, com tots els interins sabíem, enguany hi hauran menys professors a les nostres escoles. Era obvi, tots els anys es feia una primera convocatòria a juliol on eixien la majoria de places per als interins i una posterior al setembre on s'oferien menys places (aproximadament un 10% del total) que eren les que es produïen per les comissions de servici, excedències, obertura de nous grups, jubilacions durant l'estiu i unes quantes que es guardava la conselleria per al seu propi interés. Enguany no ha sigut diferent, en juliol tragueren més places (encara que moltes menys que altres anys, de fet hi ha especialitats en que els funcionaris de carrera es quedaren sense plaça) i ara en setembre n'han tret unes poquetes. D'informàtica en concret deu, quan fa dos anys en tragueren trenta, la retallada es òbvia i no afecta a una xicoteta part dels interins.

Per a ser més explícits. Jo portava quatre anys amb vacants, treballant el curs sencer, doncs be, enguany no només no vaig a tindre'n cap si no que després de les adjudicacions de setembre encara tindre a trenta-cinc persones per davant en la llista. D'esta manera la consellera, María José Catalá, només pot ser qualificada com a mentirosa.

Per no parlar del fet que el curs ha començat hui però els professors que obtinguen una de les places començaran a treballar el dimarts, perdent per tant dos dies de classe i arribant al centre sense saber quines assignatures han d'impartir i sense haver-les preparat, així que qui perjudica a una generació sencera de xiquets no som els professors per protestar per estes retallades com digué la consellera, és la política de la Conselleria d'Educació.

PD:Per a justificar-se la consellera ha declarat que com hi han menys alumnes per la baixada de natalitat, en conseqüència, hi han menys professors. Bé, eixa baixada de natalitat afecta a infantil i com a molt primer cicle de primària, a secundària ens afectarà d'ací a deu anys, així que tampoc és motiu per a retallar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada